Tandemspring
Skriv til os!
2000 characters left

Skal du opleve suset af at springe faldskærm fra 4000 meter sammen med en af vores erfarene instruktører? Ved et tandemspring modtager du instruktion på 10-15 minutter, hvorefter du kan gå i flyet. Du kan slappe af og nyde springet; din instruktør sørger for at alt det sikkerhedsmæssige vedrørende dit spring, og sikrer i lander blødt og præcist.

På et tandemspring springes der fra 4000m over Lolland-Falster Airport sammen med en instruktør. Instruktøren har en særlig tandemfaldskærm på, som er beregnet til bære 2 personer. Du bærer selv et tandemseletøj, som bruges til at spænde dig sammen med instruktøren inden i springer.

 Der springes fra en Cessna Grand Caravan som er ét af landets største faldskærmsfly, med plads til 18 faldskærmsspringere per lift.

Det er muligt at dele oplevelsen med venner og familie på flere måder.

Der kan medbringes lige så mange gæster, som man har lyst til. De kan se på mens du bliver gjort klar til springet, samt se dig, når du lander.

Endelig kan du få filmet din spring, ved at bestille en videospringer til at følge dig på jorden og på himlen. Efterfølgende får du en redigeret video, som kan deles med alle.

Tandemspring kan foretages af de fleste med normalt helbred og som er fysisk mobile. Vores vejledende vægtgrænse er 100kg. Der kan i særlige tilfælde afviges fra vægtgrænsen, men dette må aftales individuelt.